top of page

Wie we zijn

Angeline Portier

Angeline werkte bij het Europees Instituut voor Bestuursrecht in Maastricht, voordat zij ze in 1998 afstudeerde aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie werkte zij als Rechter in Opleiding (RAIO) en als advocaat bij een van de grotere accountantskantoren. Zij is bij Koren Advocaten gaan werken in 2001 en is sindsdien ingeschreven bij de Amsterdamse Balie. Zij is gespecialiseerd in Vennootschapsrecht, Ondernemingsrecht en Insolventierecht.

 

Haar organisatietalent, gecombineerd met haar ervaring in een multidisciplinair team van fusie- en overnamespecialisten, maken dat zij zeer scherpe inzichten heeft in ondernemingsrechtkwesties die van grote waarde zijn gebleken voor onze cliënten. Bovendien zorgt haar grondige juridische onderzoek voor een solide basis voor onze juridische adviezen.

Koren Advocaten studioshoot_30-08-2019_W

Neem contact met Angeline op

Bruno Koren

Bruno is lid van de Balie sinds 1992. Hij begon zijn carrière bij DG IV (Mededingingsrecht) van de Commissie van de Europese Unie, om vervolgens in Brussel te gaan werken bij Skadden Arps Slate Meagher & Flom. Skadden wordt wereldwijd gezien als een van de beste advocatenkantoren op het gebied van fusies en overnames. Terug in Nederland werkte Bruno 6 jaar bij Loeff Claeys Verbeke (tegenwoordig Allen & Overy / Loyens Loeff).

 

In 1999 begon hij Koren Advocaten / KILO. Uiteindelijk komt het voor een zaak aan op de advocaat die de zaak behandelt.

 

Het toepassen van Bruno’s uitgebreide ervaring in de praktische en efficiënte setting van het niche kantoor, heeft al veel cliënten van ons kantoor groot voordeel opgeleverd. Bovendien geeft Bruno nooit op bij het oplossen van juridische problemen van cliënten van Koren Advocaten.

Koren Advocaten studioshoot_30-08-2019_W

Neem contact met Bruno op

bottom of page